Du är här

Inspirationseftermiddag med Ilse Jacobsen

Hotel Skansen har startat ett unikt samarbete med designern och entreprenören Ilse Jacobsen. Den 11 & 12 mars kommer Ilse till Hotel Skansen och berättar om sin fantastiska resa till att bli ett internationellt erkänt varumärke.

Hotel Skansen har påbörjat ett spännande samarbetet med entreprenören och designern Ilse Jacobsen. Ilse Jacobsens unika mönster, klassiska regnkappor (som får en att nästan längta efter regn), de eleganta handgjorda gummistövlarna och de prisbelönta SPA- och skönhetskollektionen har blivit en internationell succé.

Den 11 och 12 mars kommer denna inspirerande danska Ilse Jacobsen till Hotel Skansen. Ilse kommer att hålla en föreläsning om 'att följa sitt hjärta', detta mantra som alltid har legat till grund i hennes beslut och utveckling av varumärket. Hon kommer att dela med sig av sina personliga erfarenheter som entreprenör och business kvinna. Efter föreläsningen kommer Ilses lyxiga SPA- och skönhetsprodukter att presenteras och det finns möjlighet att prata och mingla. Vi bjuder på enklare snack och uppfriskande dryck. Du får möjlighet att ta del av produktprover och vi kommer också hålla en viss försäljning till bra priser!

Detta event är främst för våra hotellgäster och naturligtvis kostar det inget extra för dig som gäst att vara med. Du anmäler dig till denna fantastiska eftermiddag vid incheckning på Hotel Skansen.

Ilse Jacobsens föreläsning kommer att hållas den 11 mars klockan 16.00.  Båda dagarna, den 11 och 12 mars, kommer det att finnas ett showroom med Ilses produkter till försäljning.

Varmt välkommen

 

På gång