Du är här

Spaweekend och andra paket

Spaweekend, lyx mitt i veckan eller golf med middag. Med vårt läge vid havet på natursköna Bjärehalvön i nordvästra Skåne, kan vi erbjuda allt från avslappnande spapaket till utmanande aktiviteter i vackra omgivningar. Bland våra spa- och weekendpaket är det enkelt att hitta något som passar. 

aktuella erbjudanden, SPA-paket
Par på stranden firar påsk i Båstad
För att du riktigt ska kunna njuta har vi paketerat påsken med två övernattningar. Det är så man bäst kopplar av och laddar inför våren tycker vi!
SPA-paket
Skön helgavkoppling, ankomst fredag eller lördag, en övernattning som bjuder på SPA- och smakupplevelse. Från 1 795 kr/person.
SPA-paket
Ljuvlig långhelg i Båstad på spa
Helgpaket med boende fredag-söndag, som inkluderar SPA, Kallbadhus och härliga smakupplevelser. Från 3 295 kr/person.
SPA-paket
Extra lyxigt endygnspaket med champagne, femrätters middag och valfri SPA-upplevelse. Ankomst fredag eller lördag. Från 2 795 kr/person.
SPA-paket
Sunday spa package
Låt söndagen bli helgens höjdpunkt, endygnspaket som ger dig ny energi inför veckan. 1 295 kr/person i dubbelrum
SPA-paket
Vardagslyx - spapaket vardagar
Vardagspaket med ankomst måndag-torsdag ger en välbehövlig energikick. Njut av vardagen och unna dig en paus mitt i veckan. Från 1 395 kr/person.
SPA-paket
Endygnspaket med ankomst fredag eller lördag. Vistelse med njutning och det lilla extra, valfri upplevelse ingår. Från 2 295 kr/person.
Aktivitetspaket, Alla paket
Njut av spel på Båstad GK eller Bjäre GK här på Bjärehalvön. Paket med greenfee, middag och övernattning. Från 1 895 kr/person.
Aktivitetspaket
Vandringspaket med en natt på Torekov Hotell och en natt på Hotel Skansen. God mat och SPA ingår naturligtvis. Pris från 3 795 kr/person.
Dag-SPA
Besök SPA & Kallbadhus med härliga bad och bastu samt en god smörrebrödslunch på Sands Bakficka. 595 kr/person.
Dag-SPA
Njut av SPA & Kallbadhus, få badrock och tofflor och avsluta med klassisk räksmörgås i restaurang Sand. 695 kr/person.
Dag-SPA
Entré till SPA & Kallbadhus, Sands goda lunchbuffé, en 50-55 min behandling. Avslutas med eftermiddagsfika. Från 995 kr/person.
Dag-SPA
Lyxigt vardagsinslag med entré till SPA & Kallbadhus, valfri 50-55 min behandling och tvårätters middag i restaurang Sand. Från 995 kr/person.
Dag-SPA
Ge dagen en härlig start med ett uppiggande dopp i havet från Kallbadhuset, och njut av vår lyxiga frukostbuffé! 225 kr/person.
SPA-paket
Sommarpaketet med ankomst juni-september inkluderar det mesta för ett skönt dygn i vackra Båstad! Pris från 1 695 kr/person.
Nöjespaket
Jill Johnson gör en av sommarens tio spelningar i Båstad, den 4 augusti. Boka ditt paket med boende och biljett hos oss!
Nöjespaket
Diggiloo i på Hotel Skansen Båstad 2017 6 augusti
Vårt Diggiloopaket inkluderar det mesta för en fantastisk konsertkväll!
Nöjespaket
Missa inte ett av årets häftigaste event i Båstad, Summer On! Musikfestival med nationella och internationella artister på scen!