Du är här

SPA

Njut av sinnliga spastunder på Skånes mest unika spa. Vår moderna spaavdelning bjuder dig på en kombination av ljusspel, naturmaterial, värme och kyla. Varje liten detalj är formad för att ge dina sinnen den bästa helhetsupplevelsen. I anslutning till hotellet hittar du det unika kallbadhuset där du kan ta uppfriskande havsbad, slappna av i bastun och njuta i det japanska utomhuspoolerna.

Passa på att boka ett helt spapaket så får du Skånes bästa spaweekend eller spahelg. Vårt läge i nordvästra Skåne gör att du enkelt och snabbt kan ta dig hit från Helsingborg, Malmö och Köpenhamn i söder, Halmstad, Falkenberg och Varberg i norr och från Kronoberg och Blekinge i öster för att njuta av spabehandlingar, spapaket och spahelger.

På plats i vårt SPA är det lätt att lämna alla måsten och låta sig omslutas av välgörande vatten och omtanke. Med ett eget spakit kan du peela och rengöra kroppen själv i vårt tvagningsrum för att sedan stilla njuta av upplevelseduschen vars vatten strilar som regndroppar. Sjunk ner en stund i vår klöverformade pool och njut av utsikt över havet eller ta ett havsbad från vårt Kallbadhus i Kattegatts uppfriskande vatten.

Följ Hotel Skansen

Våra gäster berättar
"Kan verkligen skriva under på att Hotel Skansen absolut står i en klass för sig."