Du är här

Kallbadhuset

Följ den 60 meter långa träbryggan över sandstrand och vatten till Kallbadhuset. Från den varma bastun kan du blicka ut över Kattegatt för att sedan svalka av dig med ett havsdopp. Det är lika uppfriskande året om!

Nordiskt ljus design och stora panoramafönstren i kombination med det vidsträckta havet och den varma bastun, är som lisa för både kropp och själ. På trädäcket kan du sitta och prata med vännerna omgiven av havet på alla sidor, eller bada i den uppvärmda japanska poolen under bar himmel. Efter bad och bastu är det skönt att slå sig ner en stund vid brasan i loungen och njuta av en smoothie eller en kopp kaffe.

Barn i åldern 0-12 år är välkomna i vuxens sällskap på onsdagar. Ungdomar i åldern 13-18 år är välkomna i vuxens sällskap under samtliga öppettider.
Alla öppettider är med reservation för eventuella ändringar.

För gäster som ej bor på hotellet, kostar entré till Kallbadhuset 120 kr/person och besök. För hotellgäster som bokat SPA-paket ingår entré till Kallbadhuset. För hotellgäster som endast bokat boende och frukost, kostar entré till Kallbadhuset 75 kr/person och besök.
Entré 120 kr
Barn 60 kr
10-kort vuxen 850 kr
10-kort barn 500 kr (upp till 12år)

Kalldopp med frukost!
Njut av en bastu och ett dopp i havet på kallbadhuset. Tag sedan bryggan in till hotellet och avnjut en välfylld frukostbuffé.
Gäller måndag-fredag! Bad fram till kl 09.00 och därefter frukost till kl 10.00, 225 kr/person, barn 135 kr/person (barn endast onsdag).
Vill man bada och äta frukost på lördagar, är det ordinarie pris: Entré 120 kr Kallbadhus samt 160 kr för frukost.

Vår öppettider hittar du här

Följ Hotel Skansen

Våra gäster berättar
"Kan verkligen skriva under på att Hotel Skansen absolut står i en klass för sig."