Du är här

Lunchbuffé måndag-fredag

V 42

Måndag

Stekt fläsk, löksås, rårörda lingon, kokt potatis
Laxpudding, skirat smör, gröna ärtor

Tisdag

Oxfärsbiffar, saltgurka, Dijonsenapssås, kokt potatis
Smörbakad kummel, dillsås, potatiskompott med citron

Onsdag

Långbakad grissida, spetskål, gräddsås, äppelmos smaksatt med ingefära
Halstrad sej, syrade morötter med dill, potatispuré

Torsdag

Viltgryta, rostade rotfrukter, rönnbärsgelé, kokt potatis
Ångad torsk, Sandefjordsås, dill, pepparrot, smörslungad potatis

Fredag

Nattbakad högrev, rödvinssky, rostad klyftpotatis
Pocherad spätta, musselsås, blåmusslor, fänkål, potatispuré

V 43

Måndag

Bräckt oxbringa, pepparrotssås, kokt potatis, sauterad lök
Ångad spätta, Sandefjordsås, dillmarinerade skaldjur, kokt potatis

Tisdag

Lasagne, soltorkade tomater, Västerbottensost, ruccola
Örtbakad kolja, rostad paprikasås, dillkokt potatis

Onsdag

Boeuf Bourgogne, potatispuré, inlagda rödbetor
Stekt kummel, örtcrème, dillkokt potatis

Torsdag

Nattbakad karré av rapsgris, katrinplommonsås, sauterade äpplen, kokt potatis
Pocherad torsk, musselsås, citronmarinerade räkor, potatiskompott

Fredag

Sesam- och teriyakibakad Bjärekyckling, citrongräs- och kokossås, basmatiris
Halstrad lax, romsås, dillkokt potatis

På gång

Följ Hotel Skansen

Våra gäster berättar
"Kan verkligen skriva under på att Hotel Skansen absolut står i en klass för sig."