Du är här

Lunchbuffé måndag-fredag

V 3


Torsdag
Halstrad långa, potatispuré, brynt smör, pepparrot, krasse
Sesam- och teriyakibakad Bjärekyckling, basmatiris, lime- och koriandersås

Fredag
Fänkålsbakad lax, sauterade nudlar, stekta grönsaker, srirachacrème
Helstekt entrecote, rödvinssky, rostad potatis, sauterade champinjoner

V 4
Måndag
Asiatiska fiskbiffar, basmatiris, koriandercrème
Plommonspäckad fläskkarré, kokt potatis, pressgurka, svartvinbärsgelé, gräddsås

Tisdag
Fisk- och skaldjursfrikassé, potatispuré, haricots verts
Örtbakad Bjärekyckling, röd currysås, grönsaksris med koriander

Onsdag
Smörbakad torskfilé, potatiskompott, gräddkokt spenat, syltad rödlök
Kotlettrad fylld med fetaost- och soltorkade tomater, råstekt potatis, basilikacrème

Torsdag
Tandorimarinerad lax, cous cous, myntayoghurt
Baconlindad köttfärslimpa, kalvsky, rårörda lingon, kokt potatis

Fredag
Smörstekt spättafilé, remouladsås, gröna ärtor, kokt potatis
Helstekt ryggbiff, sötpotatis pommes, chipotleaioli

På gång

Följ Hotel Skansen

Våra gäster berättar
"Kan verkligen skriva under på att Hotel Skansen absolut står i en klass för sig."