Du är här

Konferensmeny

GÄLLER VECKA 25-38

MÅNDAG, ONSDAG, FREDAG, SÖNDAG

FÖRRÄTTER
ÖRTBAKAD MARULK
pilgrimsmussla, örtsallad, morot, gulbeta, dillcrème

KALVROSTBIFF
vattenkrasse, terrin på tomat och örter, rostad brioche, grön remoulad

VARMRÄTTER
BJÄREKYCKLING
karamelliserade sesamfrön, sotad purjolök, palsternackpuré, rostad Bjärepotatis, sojaemulsion

HALSTRAD RÖDING
kompott på Bjärepotatis, krabba och brynt smör, beurre blanc, grön sparris

DESSERTER
CITRONTARTELETT
hallon, yoghurtsorbet, oxalis, maräng

OSTAR
serveras med söta tillbehör, frukt- och frökaka

TISDAG, TORSDAG, LÖRDAG
FÖRRÄTTER
RÅSOCKERGRAVAD LAX
brynt smöremulsion, råstekt marinerad sparris, bakad lök, plockad dill, shisokrasse, riven äggula

KROKETT PÅ LÅR FRÅN BJÄREKYCKLING
fermenterad vitlök, jordärtskockscrème, machésallad, jordärtskockschips

VARMRÄTTER
TRI-TIP
potatisterrin med cheddarost, råstekt vit sparris, blomkålspuré, blomkålscrudité, dragonsky

BAKAD KUMMELRYGG
potatispuré, primörbetor, Sandefjordsås med gräslök, wasabi och laxrom

DESSERTER
CHOKLAD
Chokladbavaroise, björnbärsnamelaka, kaffemaräng, björnbär

OSTAR
serveras med söta tillbehör, frukt- och frökaka

På gång

Följ Hotel Skansen

Våra gäster berättar
"Kan verkligen skriva under på att Hotel Skansen absolut står i en klass för sig."