Du är här

Konferensmeny

GÄLLER VECKA 15-25

MÅNDAG, ONSDAG, FREDAG, SÖNDAG

FÖRRÄTTER
LÄTTRÖKT TORSK
äggroyal, syltad blomkål, dill, nässelpesto

SVENSK LUFTTORKAD SKINKA
sparrissallad, Hollandaisesås, saltrostade kikärtor

VARMRÄTTER
DILLFÄRSERAD RÖDTUNGA
citronglacerade morötter, musselsås, potatispuré

ÖRTBAKAD KALV
tomat, primörlök, oliver, parmesancrème, salviasky, rostad potatis

DESSERTER
HALVBAKAD CHOKLADKAKA
passionsfruktscrème, dulce de leche glass, stekt mörk choklad

OSTAR
serveras med söta tillbehör, frukt- och frökaka

TISDAG, TORSDAG, LÖRDAG
FÖRRÄTTER
INKOKT NORSK FJORDLAX
pepparrotscrème, fänkål, rädisa, forellrom, rågbrödscrisp, krasse

ÖRT OCH RAPSBAKAD KYCKLING
ramslöksemulsion, sotad purjolök, frisésallad, aprikos, manchego, migas

VARMRÄTTER
HALSTRAD GÖS
grönärtspuré, bakad lök, romanesco, friterad lök, färskpotatis, ninonsås

HELSTEKT RYGGBIFF
spetskål, persiljerot, murkelsås, pommes Anna

DESSERTER
RABARBER
vaniljyoghurtmousse, persiko- & rabarbersorbet, rostad mandelmassa, verbena

OSTAR
serveras med söta tillbehör, frukt- och frökaka

På gång

Följ Hotel Skansen

Våra gäster berättar
"Kan verkligen skriva under på att Hotel Skansen absolut står i en klass för sig."