Du är här

Konferensmeny

GÄLLER VECKA 40-1

MÅNDAG, ONSDAG, FREDAG, SÖNDAG

FÖRRÄTTER
RÄK- OCH HUMMERSALLAD
smörstekt brioche, höstäpple, rotselleri, dillemulsion

GRAVAD HJORT
pumpacrème, picklad pumpa, lingonvinegrette, vattenkrasse

VARMRÄTTER
TORSKRYGG
sauterade gulbetor i brynt smör, potatispuré, kräftsås

KALVFILÉ
terrin på blomkål & grönkål, Karl-Johansvampsky, rostad potatis, rostad blomkål

DESSERTER
LINGONMOUSSE
rostad mandel, mandelglass, rårörda lingon, krossade drömmar, rostad vit choklad

OSTAR
serveras med söta tillbehör, frukt- och frökaka


TISDAG, TORSDAG, LÖRDAG
FÖRRÄTTER
MISORIMMAD LAX
inkokta gulbetor, laxrom, dill, brynt sojaemulsion

RÖKT ANKBRÖST
brysselkål, picklad höstsvamp, surdegskrutong, krassefärskost

VARMRÄTTER
SLÄTVAR
terrin på pepparrot & crème fraiche, bakad savojkål, morotscrème, kokt potatis

RYGGBIFF
höstsvamp, pommes Anna, rostad tomat- och svart vitlökssky, örtsmulor, bakad pumpa

DESSERTER
CHOKLADTARTELETT
apelsinzest, vanilj- och apelsinglass, honeycomb, hyvlad choklad

OSTAR
serveras med söta tillbehör, frukt- och frökaka

På gång

Följ Hotel Skansen

Våra gäster berättar
"Kan verkligen skriva under på att Hotel Skansen absolut står i en klass för sig."