Du är här

Konferensmeny

GÄLLER VECKA 26-39

MÅNDAG, ONSDAG, FREDAG, SÖNDAG

FÖRRÄTTER

FLÄDERBAKAD TORSK
picklad lök, rädisa, spritärtor, citronemulsion
Cod, elderflower, radishes, fresh peas, lemon-emulsion

BIFFTATAKI
brynt smöremulsion, dragon, semi-torkade vindruvor, friterad lök, gröna blad
Beef Tataki, tarragon, semi-dried grapes, crispy onions, green leaves

GRÖNÄRTSGAZPACHO
picklad lök, vispad crème fraiche, spritärtor, dill
Green pea gazpacho, pickled onions, crème fraiche, dill

VARMRÄTTER

KUMMEL
smörbakad fänkål, potatispuré, Sandefjordsås, dill, fänkålscrudité
Pan-fried Hake, baked fennel, potato purée, dill, fennel crudité

TRI-TIP
morotspuré, sticklök, tryffelsås, rostad potatis, sauterade bönor
Tri-tip, carrot purée, spring-onions, truffle sauce, roasted potatoes

BROCCOLI
rotselleripuré, persilja, belugalinser, crudité
Broccoli, celeriac purée, parsley, beluga lentils

DESSERTER

JORDGUBBAR
havrekaka, mjölkparfait, vit chokladpannacotta, maräng
Strawberries, oat crumble, milk parfait, white chocolate pannacotta, meringuie

PISTAGE
svartvinbärsmousse, vit choklad, Bahibe-cremeaux,pistageglass, kakaonibs
Pistachio, blackcurrant mousse, Bahibe.cremeaux, pistachio ice-cream, cocoa nibs

OSTAR
serveras med söta tillbehör, frukt- och frökaka
selected cheeses, sweet accompaniments, fruit and seed bread

TISDAG, TORSDAG, LÖRDAG

FÖRRÄTTER

RÅSOCKERGRAVAD LAX
gräslökscrème, gräddfilsterrin, rödlök, forellrom
Cured salmon, chives, cream cheese, red onion, trout-roe, sour cream

BJÄREKYCKLING
rökt kyckling, torkad skinka, primörsallad, Alpostcrème
Smoked local chicken, seasonal vegetables, dried ham, local cheese

RÖDBETSTERRIN
krispig rödbeta, torkad getost, gröna blad
Terrine of beetroot, dried goats cheese, green leafs and crispy beetroot

VARMRÄTTER

REGNBÅGSFILÉ
gräslökssås, dillkokt potatis, sauterade gulbetor, rotselleripuré
Rainbow trout, celeriac purée, local potatoes, sauteed beets

KALVRYGG
rostade primörer, potatisterrin med Skottorps cheddar, äppelsky
Veal striploin, roasted vegetables, potato terrine with local cheddar

MATVETERISOTTO
rostade primörer, morotscrudité, olivolja, Skottorpsost
Barley risotto, roasted vegetables, olive oil, mature cheese from Skottorp

DESSERTER

JORDGUBBAR
havrekaka, mjölkparfait, vit chokladpannacotta, maräng
Strawberries, oat crumble, milk parfait, white chocolate pannacotta, meringuie

PISTAGE
svartvinbärsmousse, vit choklad, Bahibe-cremeaux,pistageglass, kakaonibs
Pistachio, blackcurrant mousse, Bahibe.cremeaux, pistachio ice-cream, cocoa nibs

OSTAR
serveras med söta tillbehör, frukt- och frökaka
selected cheeses, sweet accompaniments, fruit and seed bread

På gång

Följ Hotel Skansen

Våra gäster berättar
"Kan verkligen skriva under på att Hotel Skansen absolut står i en klass för sig."