Du är här

Konferensmeny

GÄLLER VECKA 15-25

MÅNDAG, ONSDAG, FREDAG, SÖNDAG

FÖRRÄTTER

PILGRIMSMOUSSELINE

torsk- och bottargakrokett, grönärtscrème, ärtrcisp
Mousseline of scallop & cod, greens peas, bottarga, crispy peas

SOTAD KALVRYGG
variation på Vikentomater, dragon och tomatchutney
Blackened veal, variation of tomatoes from Viken, tarragon & tomato chutney

PERSILJEROTSROYALE
grönärtskrokett, grönärtscrème, dill, vattenkrasse, ärtcrisp
Royale of parsley root, green pea croquette, dill, watercress, crispy peas

VARMRÄTTER

TORSKRYGG
primörmorot, dillkokt potatis, morotscrudité, citronsmörsås
Cod loin, carrots, potatoes, carrot crudité, lemon beurre blanc

BJÄREKYCKLING
blomkålspuré, smörbakad spetskål, picklad blomkål, ramslöksvelouté
Local chicken, cauliflower puree, buttered spring cabbage, wild-garlic velouté

SMÖRBAKAD SPETSKÅL
puy linser, morotspuré, bakad morot
Buttered spring cabbage, puylentils, carrot pure, baked carrot

DESSERTER

RABARBER
bakade rabarber, kärnmjölkglass, mandelfinancier, rabarbercremaux
Rhubarb, buttermilk ice-cream, rhubarb cremaux, almond financier
 
MANJARIGANACHE
hallonmousse, vanilj- och hallonyoghurt, venekrasse, lime marshmallow
Manjari ganache, vanilla yoghurt, lime marshmallow,raspberry mousse

OSTAR
serveras med söta tillbehör, frukt- och frökaka
selected cheeses, sweet accompaniments, fruit and seed bread

TISDAG, TORSDAG, LÖRDAG

FÖRRÄTTER

HEMRÖKT LAX
äpple, fänkålscrudité, färskost, kavringsmulor
Smoked salmon, apple, fennel, cream cheese and dark malt bread

CONFITERAD LINDERÖDSGRIS
sparris, tryffel, krasse
Confit pork belly, green asparagus, truffle, cress

SPARRIS
sparriscrudité, tryffel, bakad äggula, brödflarn
Asparagus, truffle, egg yolk, crispy bread

VARMRÄTTER

POCHERAD RÖDTUNGA

potatispuré, sparris, forellrom, vitvinssås
Poached lemon Sole, asparagus, trout roe, white wine sauce

RYGGBIFF
rostad knippemorot, potatisterrin med timjan, morotspuré, pepparsås
Strip-loin with roasted carrots, potato terrin, thyme, carrot puree, pepper sauce

ROSTAD BLOMKÅL
blomkålspuré, picklad blomkål, tryffelsnö, gröna blad
Roasted cauliflower, cauliflower puree, truffle, green leaf


DESSERTER

RABARBER
bakade rabarber, kärnmjölkglass, mandelfinancier, rabarbercremaux
Rhubarb, buttermilk ice-cream, rhubarb cremaux, almond financier
 
MANJARIGANACHE
hallonmousse, vanilj- och hallonyoghurt, venekrasse, lime marshmallow
Manjari ganache, vanilla yoghurt, lime marshmallow,raspberry mousse

OSTAR
serveras med söta tillbehör, frukt- och frökaka
selected cheeses, sweet accompaniments, fruit and seed bread
 

På gång

Följ Hotel Skansen

Våra gäster berättar
"Kan verkligen skriva under på att Hotel Skansen absolut står i en klass för sig."