Du är här

Konferensmeny

GÄLLER VECKA 3-14

MÅNDAG, ONSDAG, FREDAG, SÖNDAG

FÖRRÄTTER

KALLRÖKT LAX
gurka, gari, färskost, wasabi, sesam
cold smoked salmon, cucumber, gari, cream cheese, wasabi, sesame

RÖKT RENYTTERFILÈ
lagrad ost, syrade rotsaker, syltade tranbär
smoked reindeer, matured cheese, pickled vegetables, cranberries

VARMRÄTTER

TORSKRYGG
romanesco, potatispuré, vispat hummersmör, örtcrunch
Pan-fried cod, romanesco, potato purée, lobster butter, herb crunch

ANKBRÖST
puylinsragu, friterad kål, morotspuré, fröcrisp, smörad kycklingvelouté
Duck breast. puy lentils, fried cabbage, carrot purée, seed crisp, chicken velouté

DESSERTER

PÄRON
chokladmousse, lakrits, calamansicrème, rostad mandel
Pear, chocolate mousse, licorice, calamansi, roasted almond 

OSTAR
serveras med söta tillbehör, frukt- och frökaka
Selected cheeses, sweet accompaniments, fruit and seed bread


TISDAG, TORSDAG, LÖRDAG

FÖRRÄTTER

HALSTRADE PILGRIMSMUSSLOR
terrin på rökt palsternacka, friterad schalottenlök, citroncrème
Pan-fried scallops, smoked parsnip, shalots, lemon cream

SVENSK LUFTTORKAD SKINKA
variation på rödbetor, friterad getost, rågbröd
Swedish cured ham, beet roots, fried goat cheese, rye bread

VARMRÄTTER

HAVSABBORRE

crabcake, blomkålspuré, dillslungad potatis, hollandaisesås med brynt smör
Sea bass, crab cake, cauliflower purée, potato, Hollandaise sauce, browned butter

RYGGBIFF
kålrot, potatiskrokett med tryffel, lingonsky
Striploin, swede, potato croquette, truffle, lingon berries

DESSERTER

HAVTORN
tartelett med havtornscurd, dulceyglass, syltade havtorn, tuille
Sea buckthorn, tartelett, dulcey ice cream, tuille

OSTAR
serveras med söta tillbehör, frukt- och frökaka
Selected cheeses, sweet accompaniments, fruit and seed bread

På gång

Följ Hotel Skansen

Våra gäster berättar
"Kan verkligen skriva under på att Hotel Skansen absolut står i en klass för sig."