Du är här

Konferensmeny

GÄLLER VECKA 3-14

MÅNDAG, ONSDAG, FREDAG, SÖNDAG

FÖRRÄTTER
LAXTATAKI
wasabicrème, friterad lotusrot, teriyakimarinerad shiitake, sesam

SIDFLÄSK FRÅN KARLSFÄLTS GÅRD
betor, fetaost, babyspenat, svartvinbärsvinegrette

VARMRÄTTER
HALSTRAD TORSK
råstekt morot, savojkål, smörsås, kokt potatis

BJÄREKYCKLING
brysselkål, picklad lök, potatis- och jordärtskockskompott, citron- och vitlökssås

DESSERTER
KOKOSSORBET
fudge, rostad kokos, bakad ananas

CHOKLAD-OCH FÄNKÅLSTERRIN
äppelsorbet, stekt mörkchoklad, björnbär

TISDAG, TORSDAG, LÖRDAG

FÖRRÄTTER
RÖKT HÄLLEFLUNDRA
karamelliserad lökcrème, gravad gurka, pepparrot, friterad palsternacka

SERRANOSKINKA
potatiskaka med Västerbottensost, syrad lök, broccoli

VARMRÄTTER
HELSTEKT RYGGBIFF
betor, äpple, kapris, potatisgratäng med Skottorpsost, rödvinssky

RÖDING
risotto, saffransinkokta tomater, fänkål, basilikavelouté

DESSERTER
SALT KARAMELLGLASS
inkokt päron, chokladganache, mynta, maräng

HALLON- OCH YOGHURTSORBET
lemon curd, mördegssmulor, eldad maräng

På gång

Följ Hotel Skansen

Våra gäster berättar
"Kan verkligen skriva under på att Hotel Skansen absolut står i en klass för sig."