Du är här

Skansen Tennis Club

Skansens Tennis Club erbjuder en av Europas attraktivaste tennisanläggningar.

Banorna ligger i direkt anslutning till Hotel Skansen, hamnen, stranden och havet.

Skansen Tennis Club
Genom klubben kan du boka banor och träningstimmar på vår välskötta och attraktiva tennisanläggning. Skansen Tennis Club drivs av Hotel Skansen och Rikard Bergh. Rikard Bergh är ett välkänt namn i tenniskretsar både i Sverige och internationellt med titlar i Swedish Open, Davis Cup och seminfinalspel i Wimbledon.

Rikard Bergh
Rikard har varit tränare för flertalet ATP spelare och har 15 års erfarenhet från olika klubbar runt om i världen. Rikard har själv vunnit Swedish Open 2 gånger, han har varit Davis Cup spelare  och semifinalist i Wimbledon. Varför inte köpa enstaka träningstimmar eller ett längre träningsupplägg tillsammans med Rikard som har en lång erfarenhet av att träna spelare på olika nivåer och arrangemang av olika tävlingar.

Banor, Tennisundervisning och arrangemang
Skansen Tennis Club erbjuder träningstimmar med Rikard Bergh och uthyrning av fantastiska banor med utsikt över strand och hav. Vi arrangerar corporate tournaments och tennisläger för gäster och klubbar på förfrågan. Vi har stor erfarenhet av både större och mindre arrangemang.

Vi har sex tennisbanor att erbjuda och det är minst sagt en speciell känsla att hyra Centercourten och spela en match där stjärnor som Björn Borg, Mats Wilander, Robin Söderling och Rafael Nadal har vunnit.

Priser
Banhyra från 200 kr/tim Tennisundervisning 850 kr/tim inklusive bana och bollar.

Boka
Skansen Tennis Club har hand om bokningar av banor, träningstider och arrangemang.

Banor bokas via Hotel Skansens reception på info@hotelskansen.se, +46 (0)431-55 81 00.

Träningstimmar och arrangemang bokas via Rikard Bergh på rikardb10s@hotmail.com, + 46 ((0)733-950243.

Säsong
Vår säsong sträcker sig från maj-september för våra utebanor. Det finns även möjlighet till spel på fina innebanor på Båstad Sportcenter under vintermånaderna. 

Följ Hotel Skansen

Våra gäster berättar
"Kan verkligen skriva under på att Hotel Skansen absolut står i en klass för sig."