Du är här

Hotel Skansen söker ekonomiansvarig

Vi söker ekonomiansvarig med HR-kunskaper till Hotel Skansen i Båstad!

Älskar du siffror, att förklara ekonomiska begrepp på ett pedagogiskt sätt och hjälpa dina kollegor med personalfrågor? Då ska du söka tjänsten som ekonomiansvarig hos oss!

Vem är du?

Förutom ett brinnande intresse för siffror tror vi att du är en utåtriktad person som har lätt att kommunicera med människor och vill jobba i en rolig och utmanande bransch. Du har också en förmåga att förklara ekonomiska samband på ett pedagogiskt och engagerande sätt. Du kommer gärna med innovativa lösningar och idéer som du även gillar att genomföra och följa upp. Som person är du noggrann, självständig och drivande med en förmåga att ligga steget före. Du är duktig på att prioritera, flexibel i ditt arbetssätt och anpassar ditt förhållningssätt efter situation och person. Du är van vid att ta egna initiativ och vågar ifrågasätta. Du är van att driva många parallella projekt och du behåller ditt lugn vid korta deadlines.

Vi söker dig med högskoleutbildning och flerårig erfarenhet av redovisning och ekonomiansvar på ett medelstort företag. Du har även kunskaper och erfarenhet av lön- och HR-arbete. Vi ser även att du arbetat brett från grunden med allt från kund- och leverantörsreskontra till löpande bokföring, moms, skatt, avstämningar, bokslut och lön. Du har god datorvana, lätt för att lära dig nya program, goda kunskaper i Officepaketet samt en väl utvecklad förmåga att kommunicera i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Du vill gärna utveckla verksamheten med fokus på ekonomi, rapportering, uppföljning, styrning och HR.

Till din hjälp kommer du ha en avdelning med ekonomiassistenter, löneansvarig, ekonomiansvariga kollegor på systerhotellen samt koncernens ekonomichef.

Dina arbetsuppgifter blir bland annat;

Daglig uppföljning av försäljning och effektivitet
Ansvara för löpande redovisning
Ansvara för hantering och rapportering av moms, skatter och avgifter
Ansvara för budget- och prognosarbete
Ansvara för cash-management frågor
Tillsammans med koncernens ekonomichef upprätta och analysera månads- och årsbokslut
Vara ett bollplank till avdelningscheferna i alla ekonomiska frågor
Ansvara för lönebudget, nyckeltal och uppföljning av personalkostnader
Coacha och utveckla avdelningscheferna i HR-frågor och komma med innovativa förslag
Arbeta med frågor kring arbetsrätt, rehabilitering och arbetsmiljö
Ansvara för att lagar, kollektivavtal och policys följs
Företräda företaget gentemot de fackliga organisationerna
Vara ett stöd vid rekrytering, introduktion, utbildning, karriärsutveckling mm

Arbetstider och omfattning: Tillsvidare, heltid
Lön och tillträde: Enligt överenskommelse
Ansökan: Vi ser framemot din ansökan och CV som skickas till ansokan@hotelskansen.se senast den 9 februari 2018. Ange Ekonomiansvarig i ämnesraden. Urval sker löpande.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta koncernens ekonomichef Linda Bjäråsen på linda.bjarasen@hotelskansen.se

Välkommen med din ansökan!

Om Hotel Skansen och vår koncern
Hotel Skansen, Hotel Riviera Strand och Torekov Hotell är en del av koncernen Destination Bjäre Holding AB. Våra tre hotell på Bjärehalvön är fantastiska mötesplatser för såväl konferensgäster som för de som reser privat.
Hotel Skansen har 172 hotellrum, konferenskapacitet för upp till 500 personer, SPA-avdelning och restaurangerna SAND och SAND`s Bakficka. På sommaren är hotellet mitt i centrum och värd för tennisturneringen Swedish Open. Läs mer om hotellet på www.hotelskansen.se