Du är här

Möte med SPA

Komplettera mötet med en avkopplande SPA-upplevelse med gott om tid för samtal och skratt. Kanske väljer du en hälsoinriktad SPA-kur för hela gruppen, några timmar i Kallbadhuset eller ett afrikanskt danspass. Vi hjälper dig att arrangera och boka.

SPA efter möte

Vårt SPA och Kallbadhus med bastu, bad i pooler, japansk pool, havsdopp och behandlingar är en välförtjänt upplevelse efter en hel dags möten. Slappna av i relaxrummen med fin havsutsikt. Köp till ett SPA-kit med produkter för peeling och rengöring och njut en stund i tvagningsrummet. Fri tillgång till SPA ingår.

Pris: Kallbadhuset 60 kr/person

Vattenträning

Träna med musik, rörelser och skratt i vår klöverformade pool. Hotellets kunniga instruktör leder passet.

Pris: från 2560 kr/grupp, max 14 personer

Upplev unika Kallbadhuset

Blicka ut över Kattegatt från den varma bastun och låt ett havsdopp svalka, det är lika uppfriskande året om. I vårt unika Kallbadhus är tempot långsamt och det känns enkelt att komma ner i varv. Med havet på alla sidor och under bar himmel finns en uppvärmd japansk pool. Efter bad och bastu bjuder loungen på brasa, skön avkoppling och kanske en smoothie eller kopp kaffe. Vissa tider kan ni välja att hyra hela Kallbadhuset, fråga oss gärna.

Behandlingar med relax

Vi har ett brett urval av kurer, massage och behandlingar för både män och kvinnor. Låt oss föreslå en meny av behandlingar i ett upplägg som kompletterar mötet på ett bra sätt. Skön avkoppling i relaxrummet med havsutsikt. 

Pris: från 364 kr/person

Dans och rörelse

Vi arrangerar aktivitetspass i grupp med instruktör. Allt från box- och fitnesspass till afrikansk dans, yoga och zumba. 

Passen är cirka 45 minuter långa.

Pris: från 2560 kr/grupp

Skansen Energizer

Våra 15-20 minuters ledarledda rörelsepass ger mötet ny energi. Sittande avslappning, massage, enkla qigongrörelser och pausgympa som kickar igång kroppen. Förhöj pausaktiviteten ytterligare genom att lägga till en hälsosam smoothie-shot eller en kul chokladprovning.

Pris: från 760 kr/grupp pausaktivitet

Gym

Våra hotellgäster har fri tillgång till vårt gym med konditions och styrkeutrustning av hög klass. Det går också att boka ett pass med personlig tränare. Tänk på att boka i god tid före mötet.

Joggingrunda

För en bra start på dagen börja med en löpartur längs med havet. I receptionen finns kartor med förslag på joggingrundor med olika längd.

Ladda hem vårt produktblad som pdf här.

På gång