Du är här

Möte med smak

Att komponera en smakupplevelse är ett hantverk för oss och på Hotel Skansen väntar livets goda runt varje hörn. I våra konferenspaket ingår fika med överraskningar, lunch med härlig salladsbuffé, två varmrätter och soppa samt tvårätters middag på kvällen.

Vi hjälper dig att arrangera ett möte med smaken i fokus!

Gör tillval till bokningen

Förhöj smakupplevelsen och komplettera din bokning. Avrunda middagen med en ljuvlig dessert, låt tvårättersmenyn blomma ut till en fyrarätters och upptäck nya smaker i ostens värld.

Komplettera med ett vin som harmonierar med smakerna i maten eller en cocktail före maten. I god tid före mötet skickar vi ut kvällens meny med mat och vinförslag. Se nedan för möjligheterna att rama in kvällen med ett tillval eller tema som passar er konferens.

Tillval dessert: 90 kr/person
Tillval fyrarättersmeny: 195 kr/person

Viner till maten

Vår sommelier rekommenderar alltid viner till kvällens måltid och berättar gärna varför just det vinet passar till rätterna. Om ni hellre väljer vin själva så har vi ett generöst urval kvalitetsviner i vår vinmeny.

Pris: Från 360 kr/flaska
Vinpaket: Från 260 kr/person

Välj din temabuffé

Med ett tema får mötet en ny känsla. Låt en smak, en årstid eller ett land återspegla allt från dukning till mat. Välkomna gästerna med en skaldjursbuffé, japanska smaker eller lokala läckerheter. Vi har färdiga temabufféer att välja mellan men skapar gärna en unik för er.

Tillval: Från 125 kr/person

Hyr en egen lokal

Våra generösa ytor bjuder på massor av valmöjligheter, lokalerna kan enkelt förvandlas och dekoreras för att ge en ny upplevelse. Vi hjälper er att arrangera allt från en midsommarfest eller grillafton på terrassen till en galakväll med artister. Sands Bakficka erbjuder en exklusiv känsla medan Gallerian har plats för fest, mat och dans för upp till 400 personer.

Kulinarisk provning

Prova vin, champagne, destillat eller ostar från hela världen. Lär dig vad som händer när man kombinerar smaker eller boka in vår populära barskola där vi ger vi tips på hur man bygger upp ett bra sortiment i hemmabaren.

Pris: Från 295 kr/person

Det utgår alltid en grundavgift på 2500 kr.

Before & after

En after work med öl eller vin och tilltugg är ett avkopplat sätt att inleda alternativt avrunda kvällen. Bestäm träff i vår vinterträdgård, framför brasan på Kallbadhuset eller i ett rum som vi gjort i ordning just för er.

Prisexempel: Carlsberg Hof 49 kr, snacks 22 kr

Ladda hem vårt produktblad som pdf här.

På gång