Du är här

Enklare möten

Din konferens är vår passion. Vi bjuder dig en underbar konferensanläggning, exeptionella omgivningar och superengagerad personal.

VI ÄR RESEANDLEDNING FÖR BÅDE FÅMANSBOLAG & MULTINATIONELLA KONCERNER
  • logo Isover
  • Logo FSD
  • Logo Qvartz
  • Logo Egmont
Mathias Bönnemark Queep
När vi arbetar med våra samarbetspartners och deras ledningsgrupper är det av yttersta vikt att vi kan lägga all fokus på ledarna och det arbete som skall genomföras. Det är lätt när vi är hos er då ni har koll på allt annat som är viktigt för en bra konferens. Allt från bokning och vilka konferensrum som passar till eventuella aktiviteter, middagar och allt som hör därtill. Att ni dessutom tar hand om både oss och våra kunder/samarbetspartners med kvalité och ett leende gör att vi, Qeep, framstår som ännu bättre i arbetet med våra kunder. Ni ”lyfter oss” och gör oss bättre i deras ögon. Finns ingen anledning att inte komma tillbaka med tidigare, befintliga och nya kunder och samarbetspartners då det är lätt att vara hos er. Tack för allt ni gör för oss.

Mathias Bönnemark
Logo QeepManaging Director & Qeepcoach
Vi har haft nöjet att förlägga båda större och mindre möten på Skansen, allt från 5-120 personer, och blivit lika glatt överraskade varje gång över hur konferenspersonalen tänker på detaljer och på det lilla extra, och tar lika väl hand om stora som små företag och konferenser.
Hela personalen är som en stor familj som går in med själ och hjärta, både för vanliga hotellgäster och för konferensgäster, utan att det blir för personligt eller påträngande. Man har en fingertoppskänsla kring arrangemang, och ett stort kontaktnät som är en stor tillgång när man planerar sitt möte. Läget är dessutom ypperligt, enkelt med tåg från Kastrup för utländska deltagare och ändå lite på avstånd från stora städer så att konferensen får det fokus som är tänkt.
Jag kan varmt rekommendera Skansen för alla som tänker planera ett möte där mötesinnehållet är viktigt men komforten för deltagarna likaså!

Jeanette Held
CEO Executive Assistant, Trelleborg AB
Helen Ekdal Alfa Laval
Jag har arrangerat flera konferenser på Hotel Skansen och både före, under och efter har jag varit helnöjd. Från första samtalet, offerten, bemötande i reception, restaurangpersonal till konferenspersonal , märker man att service sitter i ryggraden.  Jag hade t.ex en konferens på nästan 100 personer som skulle grupparbeta på stranden och då testade jag både personalens servicebeägenhet och flexibilitet. Inget var omöjligt. Paraplyer blev solskydd & vattenflaskor fixades fram, tyg lades över grillplatser, blädderblock ställdes ut och fika löstes bara så där magiskt trots alla var utomhus. Jag har flera liknande exempel och kan bara varmt rekommendera Skansen som konferensanläggning.

Helen Ekdahl
Executive Assistant, Alfa Laval Corporate AB
Susanne Wallin, VD Kraftkällan AB
Kraftkällan Evenemang har genom åren genomfört många oförglömliga event tillsammans med Hotel Skansen/Riviera. Vi blir alltid lika glada varje gång när vi får möjlighet att ta med en kund hit!
Vår expertis är att skapa minnesvärda upplevelser utöver det vanliga för våra kunder. Det händer därför ofta att vi kommer med speciella förfrågningar och önskemål till hotellen vi arbetar med t.ex i samband med dekor och inramning, en unik plats eller genomförande av aktiviteter. Vi förstår att det ibland kan sätta press på våra samarbetspartners men på Hotell Skansen/Riviera gör personalen ALLTID sitt yttersta för att tillfredsställa våra och kundens behov. De hittar lösningar med ett leende på läpparna och det spelar ingen roll om vi har en liten grupp på 10 personer eller ett flerdagars event med aktiviteter inplanerade för 300 personer.
Vi blir verkligen ett sammansvetsat och effektivt team på alla våra jobb tillsammans!

Hotellet, omgivningen, restaurangen och konferensanläggningen är utav högsta kvalité och levererar alltid utöver våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera att komma till vackra Båstad och Hotell Skansen/Riviera som framtida konferensanläggning.

Susanne Wallin
Logo Kraftkällan ABVD, Kraftkällan Evenemang AB

Kontakta våra mötesexperter

Mariette Glans-Lublin

Marknad- och försäljningschef
+46 431-55 82 21
+46 70-37 66 146

Andreas Andersson

Regionalt Försäljningsansvarig
+46 431-55 82 20
+46 738-31 52 00

Malin Anderud

Regionalt Försäljningsansvarig
+46-431 55 82 22
+46 702-30 60 33

Helle Fromberg-Hammarström

Marknad, försäljning och PR DK/international
+46 431-55 82 81
+46 703-69 43 12

Marina Olmarker

Konferenschef
+46 431-55 81 81
+46 707-92 21 23

Jessica Svensson

Konferenssamordnare
+ 46 431-55 81 82

Båstad - closer than you think

Konferens med spa och unika upplevelser

Oavsett om du planerar ett litet, personligt möte eller en stor konferens, ordnar vi det. På Hotel Skansen i Båstad är möjligheterna många, från en avslappnande konferens med spa till utmanande aktiviteter. Mötet håller du i någon av våra unika konferenslokaler, som den ståtliga kongresshallen, den berömda centercourten eller kallbadhuset, 60 meter ut i havet.

Här i nordvästra Skåne finns det gott om upplevelser och vacker natur. Dessutom är det enkelt att ta sig hit. Välj ett av våra paket eller skräddarsy din konferens tillsammans med oss. Vi har något för alla behov.