Du är här

Norrviken

Kombinationen av den fantastiska miljön i Norrviken och ett förstklassigt boende hos oss på Hotel Skansen gör att vi kan erbjuda ett unikt upplägg för ditt event, bröllop eller fest i Båstad och på Bjärehalvön.

Norrviken är en unik och flexibel evenemangsplats som bjuder in till konsterter, utställningar, marknader, fest, bröllop och event i en miljö som saknar motstycke i Sverige.

Skånes vackraste julbord

Kom till Norrviken för årets julupplevelse. Ett Norrviken i förtrollande vinterskrud och magisk ljussättning kommer att er ge er en riktig julkänsla. Ta en promenad i parken som glittrar stämningsfullt innan ni slår er ner vid julbordet i storslagna Orangeriet. Varmt välkomna tillsammans med kollegor, familj och vänner för en oförglömlig kväll. Läs mer om Julbord på Norrviken.

Fest och bröllop

Norrvikens vackra trädgårdar har länge varit en unik plats för bröllop, dop och andra festligheter i Båstad. I Orangeriet restaurang finns plats för både stora och små sällskap och det bjuds på fantastiska matupplevelser i samband med er fest. 

Evenemang

På Norrviken finns väldigt bra förutsättningar att skapa trevliga evenemang. De stora ytorna ger goda förutsättnngar att bygga tält, scener och möjligheten till utställningar och mässor.

Norrviken + Hotel Skansen = sant

Tillsammans med Norrviken kan vi erbjuda en fantastisk fest- eller evenemangsupplevelse. Lägg er fest på Norrviken och låt gästerna övernatta hos oss så lovar vi att de får en upplevelse som de sent ska glömma.

 

På gång

Följ Hotel Skansen

Våra gäster berättar
"Kan verkligen skriva under på att Hotel Skansen absolut står i en klass för sig."